V.V.I.P :)

Thursday, January 7, 2010

cinta & kawan?

sumthing annoying berlaku..
&
terus berlaku..
coz aku xtaw cmne nk hentikannya..

Ooh LELAKI!
slalunye org confius antre
cita2 & cinta..
tp today itu bkn topik kite ye tuan2 & puan2 sekalian..

kesimpulannye topik kite mcm ni..



credits to:explodingdog.com
(i lurve ur style)

kisahnye mcm ni..
BFF (girl) aku minat giler kt kwn kami

aku kenal boy ni pun melalui BFF aku..
BFF aku ni plak punye obses
smpai g stalker boy tu..
so, even jauh ngn die
tiap2 ari gak lah kwn aku ni
kabarkan keadaan boy tu

dah la aku xminat nk dgr!
sbb nk jge ati..layan je lah..

so bile dah hbs skola
aku dah xdgr lg dah brite psl boy tu
Alhamdulillah..HAHA
lgpun kwn aku dpt stalk boy tu time sko0l je..

coz jarak kehidupan mkn jauh
aku pon dah xcntect boy tu..

1 ari.
boy tu add aku dlm 1 laman sosial milik aku..
aku pon dgn senang hati apprve lah die..
bertambah senang bile tgok BFF aku pn dah jd fren die..

Then,
hubungan aku ngn boy tu
kembali rapat..

ttbe boy tu menyatakan 'sesuatu' yg mengerikan.
ssuatu yg aku xnk dgr!

hurm..
dgn sesimple as possible..
aku ckp "xnak!"

die terus mendesak..
memburu..
memeningkn kepale..
mengannoying kan aku..
&
mengkusutkan aku

last2 aku pon bgtau die
bout rahsie terbesar kwn aku..
tp aku xsebut nme BFF aku..
even bg hint..
Rahsia is a secret..
okay?!

but the boy still xfhm bhse..haih

"i xkn declare dgn org yg i xsuke..
bile i dah suke sum1..
i akan stick with her
(alah, sume laki ckp cmtu b4 cple!
ayt jaminan dah basi laa!!)
smpai hati u buat kt i cmni kn?
u pertahankn kwn u..
u just nk jge hati die ke?
ooh..please
jgn jd bodoh la..
cn u undrstnd me?
weird lah kalau i plak nk kne cri kwn u tu
die yg tggu i..
even klo i taw spe pon die..
i xnk lah ngn die..
i just nk u!"

time tu nk je aku ckp
"Wei, B*d*h
b*ng*k
b*hl*l
t*l*L,
ko xreti nk phm ke ha?"
tp xterckp pun..
HAHA

cinta sumting yg dtg nye amat mengujekan..
tp perginye amat menyakitkan..
dan akan terus hilang..
tahukah anda?
Friendship 1000 kali ganda dr itu??..



4 comments:

Anonymous said...

saya tertarik dengan ayat terakhir
but,walaupun orang kata friendship lebih penting tapi bila sedang bercinta seseorang akan lebih utamakan bf/gf mereka,takkan ada orang yang lebih mementingkan kawan dari bf/gf,bila sudah clash baru mahu ingat kawan and kata kawanlah segala-galanya
saya cakap melalui pemerhatian and pengalaman so kalau nak komen apa-apa terpulanglah

ifa [bate] said...

dush!!
ayark~

terkene sudah..
hahah
yeaahhh..right!

Anonymous said...

haha kene ko..

ifa [bate] said...

busuk la ko fairy!
hahahaha..
xtaw dah nk letak muke aku kt mne bile jpe ko kang.
huhuhu..
;'>