V.V.I.P :)

Monday, March 1, 2010

bodo!bodo!bodo!



he carried my heart away~


people kate:

"IF YOU LOVE SOMEONE..SET THEM FREE"

saya xtau knpe kebodohan saya terserlah pd post ini..
sorry kalian..


3 comments:

Anonymous said...

ifa...ifa...ifa...
still learning ya?
sukarkan?haih kenapalah kamu berdua boleh fikir macamini,kamu kata free tapi hati kamu sendiri masih tidak bebas
bukan mahu campur hal peribadi kamu tapi...faham-fahamlah

Anonymous said...

oiiii jgn ckp bodo kat diri sndri mnela keyakinan diri kau ni
ayat kau lawakla xkan nak lepaskan bnde yg paling syg lebih2 lagi boyfren yok
haiya jgn smpai kami cari boyfren kau nnt lunyai die mcm boyfren awek mad kami buat
jgn risau order diberi................

ifa [bate] said...

eehhhh...hahaha
jgn lah lunyaikan die!
bkn salah die pun..
just hati ni je yg menggatal lagi..
haih..

thanks korang :)