V.V.I.P :)

Saturday, August 21, 2010

warkah buat adek..

In medicine, hyperventilation (or overbreathing) is the state of breathing faster and/or deeper than necessary. It can result from a psychological state such as a panic attack, from a physiological condition such as metabolic acidosis, or can be brought about voluntarily.

Hyperventilation can, but does not necessarily always cause symptoms such as numbness or tingling in the hands, feet and lips, lightheadedness, dizziness, headache, chest pain, slurred speech, nervous laughter, and sometimes fainting, particularly when accompanied by the Valsalva maneuver.


Reaksi pertama: auuwwwww...


sahabatku,

surat ini ku tuju untukmu.. tolong dengar ye,, saya nak membebel ni..

kan mase buat medical check up doktor mengesahkan tulang belakang anda cacat *haha*

lalu beliaw menasihatkan anda agar jangan aktif..

ko aktif gak kenape? nak kena pukul? haha

Adek oohh adek,

aritu aku outing kat SI je, aku jumpe Papa.. sedih, bile die ckp korg dah xlepak depan jamban same2.. Moyang ke lain, die ke lain, ko pon ke lain.. Lalu aku melepaskan rindu dengan tgok gamba kite same2.. hazye pun dah jauh kan.. Aku ucap thanks sangat2 kat sahabat2 baru ko, sbb tolong jagekan ko. care kat ko..

Chaiyoookk adek!

Maafkan aku, aku tak call ko.. maafkan aku, aku tak mesej ko bile tau ko sakit. sebenanrnye aku nak mesej, tp ade masalah.. n aku tanak kaco ko, sbb bile aku dpt taw pasal sakit ko, aku search kat google, teruknye! mcm mana lah ko menghadapinya..?

THANKS A LOT kat kawan2 mu deh..

okay lah dek,

ingat nk kirim salam kat Moyang & Papa tp aku taw xde maknenye..

take care, jangan terlalu excited sbb ko dah x anti sosial ye! *haha*

kakak :P

1 comment:

fairy said...

kan ku balas warkahmu ini..huhu