V.V.I.P :)

Friday, November 5, 2010

ceritera dulu

Lepas tu,
saya dah xtegur awak..
awak khianati persahabatan kita.
awak call saya,
awak call rumah saya..
saya make dont know..

sampai satu hari,
saya demam xdpt g skolah.
bile saya dtg skolah esoknye,
dorang kecoh kata awak brgaduh dgn kwn saya
sebab apa?
saya xtau..

tp yg pasti ptg tu kwn sy ade call sy
tp sy xangkat. umi sy yg angkt
sbb sy xlarat..

skrg, lepas beberapa tahun..
saya jumpa awak dlm FB..
saya nak kwan ngan awk,
xde niat pun nk bukak balik buku lama.

tapi rupenye,
hati awak emo utk cerita tu.
saya sangka semua akan jd mcm time kite kawan
tp awk buat2 tak kenal saya.
lencana sekolah awk igt,

sy, awk xigt?

"xpe lah awk xpenting pun dlm life sy"
sy taip dengan geram.
rupenye awk take part gak eyh ayt tu?
sekarang sy dah tersuggest diri sy sendiri kt fb awk
awk akan add saya ke?

F.R.I.E.N.D

4 comments:

HMTeng92 said...

stay strong girl.. =)

ifa ahmad izhar said...

yeah dear! huhu
ttbe die letak ni kat status dia
"ada seowg gurl yg ak pnah mnat dulu...
kami lost cntct..
tetiba dalam facebook ini dye muncul kembali...
ak wt xknal dye...
kejam ke ak nie????"

fairy said...

meh kenalkan kat aku...

ifa ahmad izhar said...

hahaha
ape ko bole buat dek?