V.V.I.P :)

Saturday, December 25, 2010

kesayangan


Pepagi bebuta aku dah bangun tido.
xbole blah punye moyang,
pasalkan kau, aku bangon pd waktu di luar kebiasaanku..
alarm handphone tu pon pelik je tgok aku.

Adik pun 1, konon2 nak ketuk pintu before subuh
pukul 6 40 aku call,
die ketawa plak bile aku cakap aku dah siap berstokin.
sukeee~

3 jam bersama,
baru lah aku kenal Nabila awek pujangga UITM SI. Haha
kisah fairy masuk Astro Arena.
and also kisah komander moyang. HAHA

then, pukul 1 aku gerak PAS pulak..
jumpe my second sayang2..
Zubew, ifa, nis & amza

kami jalan2 pusing kampung,
last2 lepak kat tasik,
cite Kak Limah jd bahan buat ketupat..
yg 2 org tak tengok lagi, dah gelak tak boleh break..
belum tengok lagi..HAHA


Guys, macam aku dah cakap tadi,
rabbit ni tanda persahabatan kita,
nnt sape2 yg dah kawin, belah la rabbit ni.
HAHA

3 comments:

Anonymous said...

wey..aq ng adek pn g PAS kul 1. asal x jmpa korg??? npe ltak komander moyang?? cm pelik je nama -moyang-

fairy said...

haha, suke ar....

ifa ahmad izhar said...

moyang: HAHA.. ye ke? korg tak ajak aku pon an.. cmni a kawan.HAHAHA
ntah, sbb ko asyk sebut komander je. tak rase HEBAT ke?

fairy: ape yg ko suke?