V.V.I.P :)

Tuesday, December 28, 2010

Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!


Aku join 1st Giveaway dari Mama Kembar 3.
Tarikh tutup 06 Jan 2011.
Hadiah berupa barangan Victoria's Secret & Telekung Travel ditaja oleh Itsy Bitsy Secrets

antara hadiahnya

Jom larh join..! Klik sini!

Tags:

mane la tau bertuah ke kan :)

6 comments:

airayaya said...

thanks tag. tp xpe la ye, malas join --" sorry :)
thanks again sebab igt nak tag :D

ifa ahmad izhar said...

haha
its okay :)

CHIWO said...

aku tak paham ape dia nak. kakaka

ifa ahmad izhar said...

haha
kau tiru aku je senang..

Mama Kembar 3 said...

Salam Ifa. Thanks sbb sudi join yer.
Sebenarnya Mama tak sempat lagi nak update ke list tu (list latest updated on 26/12/2010 @ 1.20 am jer). U submit link on 28/12/2010. Mama akan masukkan dlm list once Mama dah check n3 & mama check banyak banyak skali jalan, InsyaAllah weekend ni nak buat sesi terjah lagi hehehe :-)

ifa ahmad izhar said...

haha..owh.. tengs mama :)