V.V.I.P :)

Saturday, May 21, 2011

tertinggal..

itu dulu..
itu semua dulu..
sekarang dah tiada,
cukup lah..
cukup membelenggu diri sendiri dgn perkara dulu, IFA!

maafkan aku..

sepatah perkataan yang entah berapa kali aku pohon..
mungkin dah naik meluat beliau mendengarnya..
tapi tiap balasan kata-kata tu tak cukup untuk menenangkan resah hatiku..

cukuplah sekadar terus bersyukur atas kurniaan cinta ILAHI,
cukup lah tetap berdoa agar janji itu tidak dimungkiri atas kuasaNYA.
aku percaya bercinta tidak perlu lama-lama untuk bercinta sampai ke syurga..

aku terasa tertinggal akan cintamu,
aku terasa rindu akan cinta yang tertinggal...
aku berharap cinta itu akan kembali dipulangkan dan kekal sampai syurga.

6 comments:

chill-is-pedas said...

gud to knowing this

ifa ahmad izhar said...

:)

chill-is-pedas said...

'tak pernah'
kata kat dalam ni 'tinggal bayang' n TAK PERNAH 'searching new'..

ifa ahmad izhar said...

hah? tinggal bayang? searching new? tak paham..mohon penjelasan tuan..

chill-is-pedas said...

-hanya tinggal bayangan jasad yang ada tapi tiada lagi disisi,

-TAK PERNAH 'searching new' means tiada rasa ingin untuk berkasih dengan teman baru,atau mencari pengganti,cuma yang ada sekarang hanya lah usaha untuk kecapi ucapan yang pernah kite luahkan dalam janji,

-kecuali 'si dia' sudah punya pengganti atau pun teman 'seperasaan' seangkatan dengan 'si dia',

-kalau sudah punya pengganti terus terang lah pada kite,JUJUR!

-jangan takut berlakunya kehancuran pada hati seseorang,mohon untuk ifa ahmad izhar memberikan kerjasama,ianya penting untuk masa depan ifa ahmad izhar,

- ;)

ifa ahmad izhar said...

sorry.. thanks utk kata2 tu..
maafkan si bodoh ni yg dah mungkir janji.