V.V.I.P :)

Monday, August 15, 2011

Perempuan Oh Perempuan~

http://4.bp.blogspot.com/_Ofx6mYfldhc/SxNltCIuQaI/AAAAAAAAADI/bCaqUaKavxE/s1600/shopping400.jpg

Der, aku pon pompan gak. HAHA.

WARNING: Entry aku kali ni, aku bersedia untuk mendapat tentangan dari kaum sejantina ku sendiri. *poyo~*

Hari ni baru masuk 15 RAMADHAN. 15 k.. its mean kite dah di pertengahan bulan RAMADHAN. Alhamdulillah.

yang menjadi persoalannya di sini, bile kite g shopping mall an. Masuk kedai kasut-pompan je penuh, masuk kedai baju-pon pompan yang conquer.

Manakala sang pakwe2, teman2, husben2 yang menemani hanya duduk di 1 sudut dan mengangguk, menggeleng, senyum dengan posture tubuh yang lemah. HAHA

Semangat taw kaum wanita ni shopping! padahal puasa pun tak konfem sebulan. Aaiyark~

Tapi gentleman slumber2 je.. takde la semangat kecoh kepoh sangat nk beli awal2. pastu bila sale just 20%, 50% bising.. "alaa..sikit nye sale! nape tak 70%"

kau yang semangat beli awal2 memang ar sale rendah, nak sale tinggi beli last minute..Byk complaint pulak!

Haha. takde lah. aku bukan mengesyorkan buat persiapan raya last minute, tapi macam over je kaum wanita ni.. ea?

*P E A C E*

No comments: