V.V.I.P :)

Saturday, March 17, 2012

Relevan kah?

Persoalannya:

Relevan kah anak yang jarang balik rumah (bak kata adik nye: "5 bulan sekali baru balik") lalu hanya mengadap assignment sahaja??

Aku tak tau lah kenapa balik kali ni seems like everybody jeles giler melihat hubungan intim antara aku & lappy kepam aku..

Mak cik: "Kau tutup laptop kau sekarang! nk nampak kau balik sini dah la payah.. motif kau dtg sini nk mengadap cousin2 kau ke, nk mengadap laptop kau gak?"

err...

Pak cik: "tak payah la menayang laptop kau tu kat sini.. aku nk tengok muke kau, bukan laptop kau"

Abang: "Kau buat apa ni kak? perlu ke buat bende ni kat umah? bukan kau balik untuk spend time ngn family ke?"

Ayah: "Ni bukan cuti namanya! baik tak payah balik umah..."

Okay fine......

*masih mengadap esaimen.. HAHA

1 comment:

Si penyebab seseorang itu menjadi kesunyian! said...

kalau degil tu bole beransur pulih bile si tuan punya badan tu sendiri yang sedar dan pulihkan,