V.V.I.P :)

Wednesday, May 19, 2010

makin dekat, HAHA

http://www.uitmonline.edu.my/panduan/images/logo%20kolej/IPB.png


weyh!
7 Jun aku daftar..
mcm seram je doe.
tak sangke cepat sgt dah tue.
jujurnye aku still xmo tanggal uniform skola.
tp hakikat harus diterima. Ooyeah!

nnt cuti mereka2, TEMPE, ADEK, NENEK, MOYANG & BAPAK ORANG
wajib men boling same2 tau!
HAHA. Tak kisah la aku confirm kalah pun.
yg penting aku dah ADDICTED!
asalkan aku dapat bola saiz 9, tergarisnye 1 lane berisi pin.
aku baling je. HAHA.
tp matlamat aku, aku xmo JALAN RAYA atas score board aku!
kalau bole nak sign 'no parking' (strike) yg banyak kat atas score board.
HAHA

Cikgu: "Awk nk kemana?"
sy: "IPB. Institut profesional baitulmal."
Cikgu: "ouh. kat mana?"
sy: "kat kampung pandan, ampang je"
Cikgu: "ha...amek kos ape?"
sy: "LCCI"
Cikgu: "err..kos ape tu?"
sy: The London chamber of commerce & industry

cikgu 1: "Ouh..bagus kos tu. gud luck ye! study hard.
kos tu susah tp sijil die femes. nak cari kerja senang nanti."

cikgu 2: "eh. kos tu? anak saya ade amek. susah tu. sebab die profesional kan. awak kene study betul2. xde main2. kos tu silibus die, paper die sume dari london. bila exam, soalan dr london, jwpan awk dipos ke london, org sane yg tick then result awak dipos ke sini balik. tu susah tu. lagipun kalau awk buat R & D payah jugak lah sebab bahan die kat malaysia ni xbanyak."

SERIOUSLY
, cikgu buat saya down down down! its okay! saya boleh!

cikgu 3: "kos ape tu ye?"
sy : "lebih kurang mcm business tp silibus die, paper exam die sume dr london."
cikgu3: "oohhh."

Pak cik ku: "lepas ni, ko kene belajar jugak.jgn jadi mcm aku! ingat pesan pak cik nih"

:)

mintak sory giler kat HAZYE, sbb tinggalkan ko sorang2 kt SSAAS. alah ko dah bermaustautin kat sane dekat 5 tahun, mesti okay punye, HAHA.

4 comments:

Cik tia said...

hey gudluck gudluck gudluck!

ada mase kite hangout sme2 k!

ifa ahmad izhar said...

alright! cmpus kite dah dekat tu en..en..HiHi

fairy said...

ape adek ,adek?

ifa ahmad izhar said...

mane adek? ADEK? ooo Adek..